Albanian chat live

eshte nje vend takimi per Shqiptar qe lundrojne Internetin, ku nepermjet nje seri mesazhesh, letrash, mundeni te bisedoni duke shprehur ate qe posedoni ne vetvete.Diskutimet, mund te rezultojne per ju nje font shume i rendesishem informacionesh dhe idesh.

Albanian chat live-52

Per te perfituar te gjitha sherbimet qe forumi yne ofron, ju duhet te Regjistroheni.

eshte nje aplikim qe ju ofron Shqiptarve ne Internet mundesine per bisedime me Vajza & djeme.

Diana Rakipi, now 59-years-old, made the decision to become a Burrnesha at the age of seventeen because she had always preferred playing with boys as a child and her future as a woman had no appeal to her.

She explained her choice to news outlet RT: 'I never forced myself to become a man.

Për të filluar të shijoni TVALB On Demand, ju mjafton të keni një IPTV Box të lidhur në internet dhe bota e On Demand Enterteinment mund të jetë e juaja.

TVALB , me transmetimet e veta cilesore, është bërë një mjet lehtësues për dëgjuesit shqiptarë ne Amerikë dhe Kanada, që të mos harrojnë gjuhën kombëtare, gjuhën shqipe, sidomos fëmijtë e tyre.

She works as a logger, and says: 'There was no love in my life but I never regretted it.

I had a gun and the men where afraid of me' Man of the house: Sokol Zmajli, 80, changed her name from Zhire to the male name Sokol when she was young.

TV Shqip ist eine Auflistung der gängigsten Sendung im Kosova und Albanien.

Wir liefern kein Streaming, sonder verweisen auf externe Inhalte.

Set-Top-Boxi i Tv Alb mundëson që programet të shikohen në formatin High Definition. Mbi 2000 kanale nga e gjtihë bota, 40 kanale nga platforma Digitalb, 40 kanale me Filmat më të ri si dhe 20 kanale Sporti duke përfshir edhe kanalet super sport nga Digitalb.

Tags: , ,